Waarom zetten wij ons in voor glasvezel?

Poster taart Appelscha voorkantWe vinden het écht zonde als Appelscha en omgeving – in tegenstelling tot de rest van de gemeente Ooststellingwerf- geen glasvezel krijgt. Ook al hebben we nu prima internet, binnenkort hebben we misschien verbindingssnelheden nodig die alleen via glasvezel kunnen. De ontwikkelingen gaan razendsnel!

Delta Fiber heeft ons als organisatie gevraagd mee te denken.

De organisaties op deze website vinden dat Appelscha en omgeving deze kans niet moet laten lopen. Daarom benaderen we onze leden en willen we dat alle bewoners op z’n minst zelf een goede keuze kunnen maken. Als tegenprestatie steunen Delta en Caiway de lokale organisaties.

Voor elke klant die via ons ‘ja’ zegt, krijgen we €50*,- in de clubkas gestort, en de klant zelf krijgt €25,-*. En dat is hartstikke welkom in deze tijden.

Alles is veel makkelijker geworden.

We hebben het zo simpel mogelijk uitgelegd. Tegen bijna dezelfde kosten ben je klaar voor de toekomst. Het verhaal is daarbij veel makkelijker geworden dan een paar maanden geleden. Je hoeft nog maar uit twee aanbieders te kiezen, je zit er hooguit een jaar aan vast. En… bij voldoende aanmeldingen start de aanleg nog dit jaar.

Dus besteed 5 minuten aan de uitleg die we hebben verzameld. Meld je aan vóór de sluitingsdatum en gun jezelf én Appelscha en omgeving glasvezel.

(*De bijdrages worden uitgekeerd als er voldoende deelname is behaald)

Let wel op. Maak je keuze voor één van de aanbieders en kies dan op deze pagina voor jouw vereniging en de aanbieder. Zo weet je zeker dat jouw bijdrage ook bij jouw vereniging komt.

Heb je al ingeschreven? Doe mee met de taartenactie!

Download de poster en hang deze goed zichtbaar voor je raam. Wie weet komen we bij jou langs met een taart.

 

WSA delta tel caiway

HVA

Historische Vereniging Appelscha e.o.

 

delta tel caiway
stanfries delta tel caiway
logo AFC volleybal delta tel caiway